Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Träning

Caroline-20130809

Iförrgår var jag ute och sprang. Det blev en lång runda och man hinner tänka mycket. Och just under själva turen så har jag så bra formulerade meningar av iakttagelser längs vägen till bloggen. Men som jag inte kommer ihåg när jag kommer hem. Borde ha en app som man en slags löpardiktafon.

Jag har Spotify och Runkeeper igång och mobilen i en sån liten väska man fäster på armen med kardborrband. Sån som såg ut som om man var sjuk och var ute och sprang ändå, med en apparat med vit slang, när de första kom. Har kommit fram till att jag borde träna överarmar mer: för den lilla väskan glider ner på armen. Muskler saknas!

Har önskat mig kettlebells när jag *snart* fyller år. Om jag får sådana, så hoppas jag att jag kommer använda dem flitigt och inte mer än lika länge som nyhetens behag. För vem vill inte ha snygga fasta överarmar?  För även om de är smala, så kan de vara mer eller mindre "lösa"!

Några ord om träning och en liten ansträning att blogga lite mer! Bilder är dagens outfit I hissen med nya fyndade jeans: 75% rea.

Ha en fin helg - hoooppas det blir sol, varmt och semesterkänsla igen!

Kommentarer

 1. Jag är också sådär när jag är ute och springer, eller promenixar - som bäst på bloggformuleringar! Sådana som bara rinner ut med svetten när man kommer hem.

  Fast jag tycker att du har förbaskat mycket bra inlägg ändå. Så jag hoppas på fler inlägg här från dig!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vem vet, jag kanske kommer igång igen till hösten!

   Radera
 2. Hmm, jag fick ju Kettelbells när jag fyllde år i april. Det är inte så flitigt använda, ännu. Tack för påminnelsen! :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har en känsla att de blir lite nyhetsns behag over dem, men "den här hösten", så ska jag träna, äta nyttigt och gå och lägga mig i tid.
   Säg till om du är i Malmö, så kan vi ta en lunch!!

   Radera
 3. Åhh, så där gör jag med! Formulerar jättebra blogginlägg när jag springer, och sen får jag aldrig till de där braiga formuleringarna när jag väl kommer hem. Men men, det skingrar tankarna och gör att jag hela tiden driver framåt när jag springer, och det är ju inte fel det heller! :)
  Kram!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg