Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Tävling: vinn fina barnkläder från PingPong

PingPongBarnkläder

Var med och tävla om fina barnkläder för barn o-3 år från PingPong Barnkläder. Nedan ser du vilka kläder du kan välja mellan. Hur går det till? Jo, skriv ett mail om varför just din lilla tös eller påg ska vinna ett plagg samt vilket av följade på bilderna: sovpåse, babybyxa, loungejacka eller body.

Om du länkar till tävlingen på din blogg eller via Facebook eller Twitter får du en vinstchans till (maila mig gärna länken). Lycka till och tävla senast den 16 maj, då drar jag vinnaren!

En klassisk bloggtävling med andra ord. Lycka till!


Kommentarer

  1. Tävlingen är avslutad och vi gratulerar Sussie F till vinsten som kommer med posten inom kort! Hoppas lillen diggar brallorna.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg