Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Menyförslag med dryck

Adobe-vin

Har jag inte en omtänksam man? Han kom hem i fredags med dessa två vinflaskorna till lördagens middag. Det var inte för druvans sötma, den fylliga karaktären eller låg syrahalt. Kan ni gissa vad? Japp, det var namnet: Adobe-vin. Det gör en säkert extra kreativ.

Det var också han som kom med idéen när han satt och jobbade med en presentation för höga-chefen med ett nytt menyalternativ i Photoshop. Busigt. Glo själv. ;)

Save My Ass

Kommentarer

 1. He he, min man har ingen aning om vad Adobe är. Men han är ok ändå :D

  Hoppas vinet var gott och att du blev åtminstone liiite susig i kolan.

  SvaraRadera
 2. Hehe... det där alternativet skulle behövas ibland. :-)

  Hur var vinet? ;-)

  SvaraRadera
 3. Hemmabloggaren: Jodå, sådär lagom salongssusig :)

  Malin: Jag är ingen större vinkännare, vinet var "gott", kanske lite strävt och syran smakade, det var i alla fall inte fylligt. Inte lättdrucket, som det heter. Men framför allt var det en fin flaska! ;)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg