Utställning!

Under februari månad har jag en utställning på den lokala gallerian i vår by. Det är nog ett av de ställen som till fots är det mest trafikerade inomhus i byn. Ni som följer bloggen känner säkert igen de flesta bilderna.

Det var spännande att sätta upp dem, faktiskt till och med lite pirrigt. Sen var det kul att se hur folk tittade på dem när de passerade. Jag tror att vår katt är den mest i ögonenfallande, vilket nog beror på just ögonen: någon att möta med blicken om än denna på pränt. Jag gillar hans uttryck; ser lite bister ut. Den andra jag fått mest kommentarer kring är den röda japanska lönnen, där är det väl färgen som drar ögonen till sig.

Det är den första utställningen i den riktiga världen - den andra var bloggutställningen i höstas och men jag hoppas det kommer fler, både irl och på webben! Jag har idéer till andra teman. Den här kallar jag "Naturen som konstnär".

Klicka gärna på bilderna för att se dem större!

utställning_7 utställning_3

utställning_8 utställning_2

utställning_6 utställning_5

utställning_1 utställning_4

Kommentarer

 1. Vilka fantastiska bilder, måste nog åka och handla idag tror jag:)

  SvaraRadera
 2. Jättefina bilder, önskar jag kunde sett utställningen!

  Ser att "min" fina trädtavla är med!

  SvaraRadera
 3. Viveka: Om du ser någon som står och tittar på folket som tittar på bilderna istället för bilderna, så är det jag!

  Carina: Tack. Ja, den har nog fått flest frågor om hur jag gjort. Jag gillar den och har den hemma också.

  SvaraRadera
 4. Vad roligt Caroline, skulle också velat vara där och se på "riktigt". Alla bilderna är underbara men blomälskare som är så föll jag handlöst för anemonerna. Säljer du i samband med utställningen också?

  SvaraRadera
 5. Grattis! Det hade varit kul att se utställningen live. Men jag får iaf njuta av dina alster via nätet ;) Hoppas du säljer allt för en STOR peng!

  SvaraRadera
 6. Anna-Karin: Det är via min fotoklubb som jag just gått med, man får skriva kontaktuppgifter men inga priser. Men jag vet tidigare utställare som fått förfrågan om att sälja sina foton och allt är ju till salu till rätt pris!

  Jessika: Tack! Och på tal om rätt (ovan) pris så är mitt pris nog inte så högt, men jag kan ju börja med att fråga vad en eventuell intressent kan tänka sig att betala! :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg