Onytt om onyttigtigheter

tisdagstema_onyttig_cake

Det är ingen nyhet att godsaker för det mesta är onyttigheter. Frukt är inte godis, så är det bara. Den här ljuva äppeltarten har en fransman bakat och vi åt upp den på semestern i somras. Det vackra porslinet gjorde kakan ännu godare.

En annan onyttig favorit just nu är Dixie kolasås ringlad ovanpå en matsked med vispad grädde med lite vaniljsocker i. Det är vad jag unnar mig om jag vispat grädde till barnens marängsviss. Ibland blir det både två och tre matskedar och jag har nyss köpt ny tub med sås - till barnen. Den gamla tog slut, måste varit sista tuben i batchen på fabriken så den blev säkert inte ordentligt fylld.

Tisdagstema idag är onyttig.

Uppdatering:
Orginalbilden finns numera också att beskåda eftersom utsnittet jag valt gjorde det svårt att se vad det var om man inte sett hela sammanhanget!

appelpaj

Kommentarer

 1. Jaså.. var tvungen att läsa först vad det där var för något;-)
  Säkert gott och smaskigt .. men kolasås vet i sjutton om jag tycker är så gott och med grädde.. ja, kanske.. Onyttigt i alla fall.

  SvaraRadera
 2. Jag tyckte det såg ut som en snigel som kom fram under servetten först... *f´låt!*

  SvaraRadera
 3. Pialotta och Jessika: det var ju lustigt att det var svårt atts e vad det varm, nu har jag uppdaterat inlägget med orginalbilden på äppelpajen!

  SvaraRadera
 4. Nu ser jag bättre - och det var ju en assiett och ingen servett ;)

  SvaraRadera
 5. Jag ser inte snigeln, hur jag än "ställer om" blicken... :-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg