Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Två goda skratt
Gott skratt nr 1:
Via en av mina favoritbloggar Swissmiss - som ger ett nytt perspektiv på design och grafik - och i sin tur via pandan via notcot hittade jag en video gjord i datorn, bokstavligen. Titta efter - när du läst klart!


Gott skratt nr 2:
Ett annat gott skratt fick jag i morse. Jag bad min son att gå och klä på sig. Han skulle bara gå och öppna fönstret och säga godmorgon till alla djuren. Något så sött kan man ju inte säga nej till. Sagt och gör: ställer sig på sängkanten, öppnar fönstret på barnens rum och i hans tonfall hör jag att han ler:

Godmorgon alla djuren!
paus
Godmorgon alla djuren!
paus
Godmorgon alla djuren!
paus
Godmorgon alla djuren!!
paus
och sen ett lite förläget "Hej".

Sommargrannarna höll på att flytta in! Sen kom han och meddelade mig att djuren ville inte vakna. Inget djur svarade ju honom. Puss på dig.


Nu e det filmtime!

Kommentarer

 1. De små liven förgyller vardagen med sina spontana kommentarer ;D

  SvaraRadera
 2. Jag gillade videon! Genialiskt.
  Sonen var söt. Men jag tycker att det var oartigt av djuren att inte svara.

  SvaraRadera
 3. J: Jag skulle kunna skiva en tjock bok, som nog inte skulle bli en bestseller utan ges ut i ett fåtal exemplar: till släkten.

  P:
  1: Visst var den.
  2: ;-D

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg