2011-08-23

Hej!

Hej bloggen! Så brukar jag skriva när jag inte skrivit på vad jag själv tycker är tillräckligt länge. Det har varit födelsedag, konferens och kurs som stått på schemat och därav min nätlathet. Jag skrev ett inlägg igår om att vara i Göteborg och vad man gör när huvudet är fullt efter en intensiv kurs och sånt, men jag är inte i samma "mood" idag, längta-hem-sakna-familjen-moodet, för nu är jag hemma.

Ljusstake

Istället skriver jag om affären Artilleriet, som jag läst om i Elle interiör. Tog fram kartan och vägvisaren i telefonen, bara för att upptäcka att det låg alldeles bakom hotellknuten. På en bakgård med kontinental känsla. Vilken affär! Den var mindre än jag förväntat mig. Men man behöver inte ha större, när man bara fyller den med godbitar. Som ljusstaken i silver med olika figurer, den springer förbi flera andra saker på vill-ha-listan.

Fika

Jag tog en kaffe och en slags hård crossiant med chokladcremefyllning inuti och skrev ned planer och idéer för hösten. Njöt av sensommarvärmen. Tittade på folk. Lyssnade på folk. Och låtsades att jag var på semester i något som påminde om Paris.

Fisksoppa
Middagen bland roserna i solen på Trädgårdsföreningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥