Min inspiration och Caro-lines: Hemma

24 februari 2010

Hemma

Vab

Vilken slappedag, mysbyxorna gör att jag känner mig sjuk själv också. Vab-dag idag med en febrig tösabit. En strid ström av latte rinner nedför stupen medan TV:n skvalar otecknade Pinocchio (vilken godtrogen kille han var) och nu tecknade Aladdin. Latten är med vispgrädde enligt bästa lchf-manéer. Det är så gott. Tyvärr har minstingen inte samma aptit: fyra makaroner till lunch.

Igår fick jag gjort något vi tänkte göra länge, länge: hänga tavlor. Vet inte om det blev helt bra, men de får hänga till sig och kanske fler tavlor kommer upp. Jag har ju läst så många olika tips och artiklar om hur man hänger dem bäst. Jag körde på jämn-underlinje-tipset. Den stora svarta har hängt där ett tag, så jag utgick från den. De två stiliserade bladen på växter fyndade jag för en euro styck förra våren på en bakgata i Rom, sånt som egentligen bara händer dem man läser om.

Ljusstakarna från Iittala är en bröllopspresent och jag gillar dem mycket. Påminner om två isblock. Lavastenen bredvid är handplockad på Teneriffa (haha, det här stycket lät ju nästan som en artikel ur skönaste heminredningstidningen).

Så klickade jag hem en Rykiel-tröja, den där med kronan och fem diamanter på. Och nu sover lilla tösabiten.

1 kommentar:

  1. Får nog testa den där lchf-metoden, får läsa på lite först... Har du nåt tips på var så mottages det gärna! Kul sätt ni hängt tavlor, just nu har vi nästan inga tavlor uppe...
    Ha det bäst! Åse

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥