Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Växthus 2020

Det blev ingen resa till Italien den här sommaren. Det blev ett växthus istället. Det är klart sen några veckor tillbaka och jag är så glad för det!

Jag har så många idéer och både vill lära mig mer och har lärt mig så mycket om växter den här sommaren. Tänkte att jag ska skaka liv i den här bloggen igen och skriva om vad som intresserar mig mest just nu!

Mitt älskade växthus!

Uteplatsen i början av oktober

Rosenskäror som blommar än


Kommentarer

Populära inlägg