3 augusti 2019

Smaksatt kombucha - rosmarin

Det var ett tag sen jag började göra egen kombucha. Det är väldigt syrligt i smaken, i alla fall närjag gör det. Anledningen kan vara att jag låter det brygga eller jäsa för länge. Tror inte att det gör något. Jag brukar spä ut det med bubbelvatten, då blir det gott och en sån där vuxen smak som man kan sippa på under en längre tid, utan alkohol. Kombucha är ett trevligt alternativ till alkoholhaltiga drycker!

I börjar provade jag att smaksätta. Testade både med olika tesorter och vinbär, jordgubbar, hallon, päron, äpplen och även vaniljstång och säkert något annat udda. Men, kom fram till att jag gillar den naturliga smaken bäst.

Idag la jag dock i ett par kvistar av olika örter i varje flaska. Det blev rosmarin, basilika och mynta. Provade rosmarinen redan idag, det blir gott!


Smaksatt kombucha - rosmarin



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥