Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Ny bok: 65+ tips på saker att göra för dig som är pensionär

Sen i fredags kan jag titulera mig författare. Det är inte en roman, inte ens en novell och inte heller en djup analys av ett smalt ämne. Det är en lättsam och trevlig bok med tips till vad pensionärer kan göra om dagarna. 

Varför skriver jag en sådan bok? Jag är ju inte pensionär. Jag har skrivit den främst för att mina föräldrar nyligen blivit pensionärer och jag har insett hur mycket tid de ha numera, relativt sett då. Sen är det väldigt roligt att formge, få utlopp för sin kreativitet och att jobba i InDesign!

Det blev en succé på mina egna sociala konton där jag började berätta om att bokan finns, vilket jag är så tacksam för! Inom kort kommer den även att finnas på Adlibris och Bokus. Detta är så kul!

Bok: 65+ tips på saker att göra för dig som är pensionär
65+ tips på saker att göra för dig som är pensionärBok: 65+ tips på saker att göra för dig som är pensionär
#nöjd

Kommentarer

Populära inlägg