Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Majken i min mormors gamla stol

Majkens stol
Majkens stol
Den här gamla stolen har jag ärvt av min mormor. Den har i över tio år stått hemma hos mina föräldrar och väntat på att jag ska hämta den. Nu står den hemma hos oss och det är bara Majken som använder den.

Samtidigt som jag gillar den för att den påminner mig om mormor och sin fina forms skull, så passar den ändå inte in riktigt. Vi har helt enkelt inte den stilen och så får jag emellanåt ett sting av saknad av min mormor, som ju är lite ledsamt.

Funderar på att ta en bild av den och göra någon slags poster av den.

Så ska jag sälja den? Vad tycker du?

Kommentarer

  1. Simply wish to say the frankness in your article is surprising.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg