Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

En blå skrivborsstol i sammet

En blå skrivborsstol i sammet
En blå skrivborsstol i sammet


Kan den här vara skön att ha som skrivborststol? Blå sammet. Egentligen skulle jag vilja ha en i grönt, men den här färgen är nog mer hållbar. Stolen finns på Ilva och de har bra erbjudanden rätt ofta, så den kan vara worth waiting for.

Vad är det för fel på den gamla? Den och de sju andra vi har: köksstolar, håller faktiskt på att falla isär. Och det dumma är att de går inte att spänna. För egentligen så ifrågasätter jag att köpa nytt. Det gjorde jag inte förr med samma intensitet som jag gör idag.

Kommentarer

Populära inlägg