Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Sommarskor: flipflops, sandaler och tofflor

Sommarskor: flipflops, sandaler och tofflor
Tre par sommarskor
 För ett tag sen köpte jag nya sneakers, som resulterade i skoskav, som i sin tur resulterade i att jag fick gå i flipflops i en vecka. Men som tur var sammanföll det med att det varma vädret anlände, så det var egentligen inget problem.

Här står mina fyra favoriter och stökar till det i tvättstugan slash grovköket: flipslops med nästan blanksliten undersida från Tory Burch - favoritfavoriter, de rosa köpte jag i Marbella för två veckor sen, grymt sköna, men med "fel" kläder till ser man ut som om man nyss stigit upp, med rätt kläder ser man bara coool ut.... och badskorna från Adidas. De designade jag själv, inte så exklusivt som det kan låta, men nöjd med att kunna välja just de färgerna! Åsså tollorna, Skanörstofflorna, just nu extra leriga efter trädgårdsarbete.

Sommarskor: flipflops, sandaler och tofflor
Fyra par sommarskor

Kommentarer

Populära inlägg