Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Kuddar med hortensia och fiskehoddor

Fiskehoddor i Skanör
Fiskehoddor i Skanör

Två kuddar med måtten 40x40 cm med tryck från Skanör och från Italien. Den första från Skanörs hamn med fiskehoddor och den andra med ett överflöd av hortensiablommor från en liten ö i Lago Maggiore.

Jag säljer dem via Society6 - en megastor marknadsplats med mycket fint. Men om du kollar där, så kolla bara på mina saker! Fiskehoddorna finns här och hortensiablommorna som jag kallar "Summer snowballs"finns här.


Kudde med hortensiablommor
Hortensiablommor

Kommentarer

Populära inlägg