Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Nya väskor i shoppen!

Jag har lagt ut nya produkter på ett av ställena där jag säljer mina bilder, närmare bestämt på Society6.com. Utöver posters, finns motiven i väskor, t-shirts och toppar, muggar, fina små block, täcken och kuddar. Här ser ni ett axplock av mina väskor. Jag är sugen på att klicka hem flera stycken av mina egna!

Det roliga är att se väskorna ta form: när jag gör designen och sedan laddar upp mallen. Här till vänster duffelbagen med pioner och shoppern med sushi till höger.

Det roliga är att se väskorna ta form: när jag gör designen och sedan laddar upp mallen. Duffelbagen med pioner och shoppern med sushi nedan.








































​#väskor #ryggsäck #shopper #duffel #bag #sushi #cat #palmtrees #palm #frisyr​​​​​​​​​​

Kommentarer

Populära inlägg