Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Min strand


Sommaren är som bäst i augusti. Färre folk på stranden. Varmt i vattnet - i år har det dock slagits värmerekord i havsvarmhet i vår sköna bukt. Det är så här jag vill minnas sommaren 2014. Med värme.
Även om den inte är slut än!

Kommentarer

  1. Jamen det är ju galet så varmt det varit i vattnet. Tror inte jag badat lika mycket någon sommar de senaste åren som i år - ljuvligt! Fortsatt skön onsdag till dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. "Vanliga somrar" brukar jag minnas om jag badat en eller två gånger - så är det inte den här! Ha en skön fredag.

      Radera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg