Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Sju nya tryck i webbshoppen!

Vad jag är glad att presentera sju nya tryck i webbshoppen! Ni som följer på Instagram kanske kommer ihåg att de varit på utställning på Märtas Kafé nyligen. Och nu har den landat i webbshoppen med!

Bilderna är från Florida, både östkusten och västkusten, med en ton av sepia i - jag tycker att det förstärker känslan av semester, sol och den retrostil som framför allt vilar över Miami Beach.

Välkommen in i shoppen: Studio Caro-lines!

 House and a palmtree i webbshoppen
House and a palmtree


 Birds i webbshoppen: Studio Caro-lines
Birds
Lifeguard


Kommentarer

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg