Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

En äkta Happy MondayEn måndag lite slappare än de vanliga måndagarna. Uppladdning för nedvarvning. Sista jobbeveckan. Stanna tiden lite mer nu, när allt det längtiga ligger framför en.

Kommentarer

 1. Så härligt att börja nedräkningen. Det har jag också gjort men i mitt fall är det tre hela veckor kvar. Men faktiskt önskar jag inte att de går för fort. Jag vill njuta ordentligt av sommaren och att det redan är juli imorgon kan jag knappt fatta. Önskar dig en makalöst skön semester i alla fall ;.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då har du det det härliga framför dig, när vi andra som börjar tidigt börjat nalla av våra lata dagar.
   Detsamma till dej!

   Radera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg