Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Sommarklänningar

Min klänningsgarderob behöver bytas ut lite. Jag har liksom inte samma stil som de klänningar som hänger där nu längre.
De passar, men det har säkert med åldern att göra! Lite längre till under knäet: vilket hade känts såå fel för några år sen!
Jaja, tant gillar i alla fall dessa fyra. Och en av dem är redan invigd!

1. Mönstrad från Bonaparte
2. Randig från Filippa K
3. Grå också från Filippa K
4. Randig från Bonaparte

Bonaparte har just nu 40% på många klänningar! Och MQ har 20% på ett köp om du är medlem eller har en vän som är det. Tipsigt värre!

Kommentarer

 1. jag pratade i telefonen i Malmö igår, och jag tror att det var du som passerade mig då.. från stationshållet och in i stan liksom..precis innan Lindex, strax utanför kafeet där du vet.. du åt ngt.. kanske en glass? jag hann inte med och sen var du borta.. :( hopppas allt är bra med dig! KRAM!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan nog ha varit jag! Med en kaffe i handen. Alltid på lunchen... :)
   Detsamma till dej! Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg