Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Chiapuddlingar

Jag tycker verkligen om den >nya maten<. Imorgon ska jag prova gurkmeja i min chiapudding. Det är perfekt att spara glasburkar och ta med till jobbet. Glasburkar har jag en hel massa i skåpet. Ibland åker de ut när jag är i rensa-mode, men ibland hamstrar jag dem igen: de kan ju vara bra att ha. Och det var det ju.

Jag följer bland annat "annelie_au" på Instagram.Titta på hennes hashtag "anneliesfrukost" så ska du få se några riktigt inspirerande hälsokonstverk till frukost!

Kommentarer

Populära inlägg