Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

City totem

Jag har gjort ett par nya bilder. En av dem är "City totem" som är en bild av Tokyo. Bilden är tagen på hotellet där "Lost in translation" spelades in och så lite geografiskt mönster på det.

En av de saker jag minns mest från resan dit, var hur tyst det var i staden. Svårt att beskriva hur världens största stad kan vara tyst, men det var den. Måste vara den japanska livsstilen kombinerat med respekten för varandra för att helt enkelt kunna klara av att vara i en sån stor stad! Längtar tillbaka dit.

"City totem"som den heter finns i webbshoppen här.


Kommentarer

  1. Hej, här har det hänt grejor sen jag var här sist! Vad kul att du bloggar igen! :)
    Kram Jennica

    SvaraRadera
  2. Tyst och rent - jag längtar också tillbaka varje dag! Fin söndag till dig.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg