Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Nya skålar och lite dansk inspiration
Visst är det trevligt när man går förbi en affär och känner att "här går vi in"! Och så stannar man där hur länge som helst. Och hela familjen blir inspirerad. Ut kom vi med tolv skålar från Pols Potten, som råkar matcha kaffekopparna hemma.

Vad affären hette? Det har jag enligt kass bloggsed dessvärre glömt. "Men den låg på en gata rätt så parallellt med Strøget..."
Kommentarer

Populära inlägg