Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Är det någon som märkt att jag bloggar igen?

Inte jag. För jag glömmer bort det. Vet inte varför det kom av sig. Eller så saknade jag inspiration ett tag. Eller hade för mycket att kanalisera på annat håll. Så därför tänker jag inte på samma bloggsätt som innan, men känner ändå ett litet sug efter att skriva lite. Och fota/redigera mycket.

Vad tycker ni om en sån här bild? Jag kan sitta länge och ändra transparensen på trianglarna så att helheten får fin balans, som inte har för mycket svärta men som inte heller är för blek.

Båt med trianglar

Kommentarer

 1. Jodå. Jag har dig på bloglovin så jag får med mig alla inlägg du skriver, men hur många gånger jag än säger till mig själv att jag ska kommentera, så är det alltid en unge som ska ammas, sövas eller lekas med, så jag hinner inte! Hinner knappt blogga själv. Men jo, jag gillar verkligen trianglarna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet, även utan bebis hur svårt (eller för mig gäller nog lat) att man ska öppna i annat fönster och kommentera! Kul att se dig här :)

   Radera
 2. :) jodå absolut! Vet hur det är att sitta ibland alldeles för länge och fila på så detaljer :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg