Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Tejulkalender

Tejulkalender

Det ser ut som om jag stavat fel på rubriken lite, men det har jag inte. Och är "orginalet" slut, så tager man vad man haver eller var man köper och fixar en egen. Te-jul-kalender till min man. Och jag får smaka. Listig present eller hur? Och det syns väl att det är i formen av en gran?

Kommentarer

  1. Så fin! Det finns så många varianter på presentkalendrar/julkalendrar nu och jag tycker det är så mysigt. En liten överraskning varje dag. Jag har ingen själv men tjejerna har ju och jag älskar hur spännande de tycker det är varje morgon! :)
    Kram!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg