Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Hur känns uppfyllda drömmar?

Martas-aug-2013-1


Hur känns det när en dröm går i uppfyllelse? Antingen är det översvallande här och nu för "nu-händer-det" typ som ett fallskärmshopp, en bebis, nåt man längtat efter. Men så är kanske ögonblicket och upplevelsen i sig - utöver drömmens nu/födelse/upplösande så stor och uppmärksamhetstagande att drömuppfyllande-sekunden förloras i det andra lyckliga bruset. Eller så märker man inte det. Utan konstaterar att det faktiskt hänt. Det jag drömde om.

Vad fasen snackar jag om? Jo. Jag satt och tittade på webbshoppen. Jag säljer ju en del bilder emellanåt! Det var ju det som var en ouppnåelig dröm för några år sen. Nu känner folk till mig. Faktiskt. Och det kändes inget när allt hände. Det bara blev så. Så glömde jag att vara tacksam. Men nu sitter jag och är det. Och ler inom och utom mig. Tack!

Bilder från min utställning på Märtas nu!
Martas-aug-2013-2
Martas-aug-2013-3

Kommentarer

 1. Jag förstår att du ler. Du skall känna dig enormt stolt och glad! Och dessutom inspirerar du ju oss andra eller hur!? Kram

  SvaraRadera
 2. Grattis till uppfylld dröm! Så härligt när det händer. Kram

  SvaraRadera
 3. Grattis, vad roligt.
  Min dröm har också gått i uppfyllelse. Jag har sagt upp mig från mitt jobb och inleder mina bildkonstnärsstudier. Jag är skiträdd och vet inte vad jag har jag gjort och helt superglad samtidigt. Jättekonstigt.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg