Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Lite sugen på rea

Rea
Alla butiker locker med såväl rea i mobile, i mailen som på stan. Kom-å-köp. Och så ett bra inlägg från >Weronica om att hålla huvudet kallt, så att inte kortet går varmt.... Tre önskesaker i alla fall: halsband från Indiska, byxor från Lindex (oops, ligger redan i väskan) och skor från Converse. Alles på rea. Ska jag klicka hem skorna?!

Kommentarer

 1. De där byxorna har min arbetskollega- de är superfina!! Kram

  SvaraRadera
 2. Du aka absolut klicka hem skorna! Och det andra med.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Gör det för sjutton. De var ju superfina! Reor är farliga. De finns ju hela tiden och driver mig till vansinne. Kram!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg