Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

I Allt i hemmet: I see ABC

ABC-1

Igår stod jag och bläddrade i Allt i Hemmet. Inte av den vanliga anledningen: inredningstidningsknarka, ni-vet. Utan för att se om min bild var med. Och det var den! "I see ABC" är en barntryck med alfabetet och twisten med bilden är att alal bokstäverna har ögon: bokstäverna får liv och tanken är att de är ens vänner. Som hjälper barnen in i bokstävernas,ordens, meningarnas, böckernas värld.


ABC-3

Kommentarer

  1. Såg bilden i tidningen, så himla roligt! Det måste kännas helt fantastiskt att se något man själv skapat i Allt i Hemmet! :)

    Synd bara att man inte ser ögonen så tydligt, de är ju så himla söta!

    Kram!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg