Vårcollage

Collage-20130304
I söndags tog min dotter på sig linne och shorts. Det är varmt men inte så varmt. Men man blir allt lite sugen på att förnya vårgarderoben. Jag har märkt att jag blivit mer "neutral" och "hållbar" i mina klädval. Mindre poppig. Men inte tråkig. Kanske mer stilren. Här kommer ett här numera sällan skådat collage av lite kläder och andra viktigheter.

Koftjacka med tantig stilsäkerhet från MQ där den mjukiskavajen också kommer, från Dobber. En snygg väska men jag är ju sån som egentligen alltid vill kunna stänga med dragkedja, men kanske ett undantag här. Bra pris och in kvalitet, kände nämligen på den tidigare idag - tönt den med kavajen och jeans. Prickiga jeans och NitjeansNitskor att poppa till sig på jobbet eventuellt med. Snyggt, snyggt armband med gladnamn från Rio-trakterna. E NY-tisha som jag kanske ska ha på mig tills någon överraskar med en resa dit? Och så lite nagellack på det.

Kommentarer

 1. Åh, så mycket fint! Älskar de prickiga jeansen och NY tishan!

  Visst är det väl underbart att solen och ljuset riktigt kastat sig över oss denna veckan! :)

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. NY-tishan har jag på mig idag (igen, om du frågar Nellie).
   Men visst blev det plötsligt lite väl kallt?!

   Radera
 2. Ja jädrans va massa snyggt! Jag köper ALLT! Även det du skriver :) man blir lätt lite neutral... ;) därför har jag gula byxor Hahaha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Köpte kavajen (också) igår. Kan vara bra att ha för snara framtida uppdrag!
   Är det ett tecken på att vi blir äldre eller bara smartare med våra klädval eller så spar vi på klädkontot för att lägga det på inredningskontot istället. Eller alltihopa!

   Radera
 3. Jag försöker gå över till en stilren stil men lyckas inte riktigt. Jag blandar hej vilt från dag till dag. :) Färgen på nagellacket är verkligen en härlig vårfärg! Ses i morgon. :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland ät det skönt att ta på sig typ Desigual-stil bara för att få känna sig ungdomligt rebellisk.
   Du var ju så snyggt klädd igår! Kul att ses.

   Radera
 4. Vad fint med ett collage! Ha en bra dag.

  SvaraRadera
 5. Tack. Jag tyckte det var på tiden med ett collage. Man är liksom extra inspirerad nu precis innan våren sätter fart! Lite som ett mininyår. Detsamma till dej!

  SvaraRadera
 6. Väldigt fina grejer. Jag skulle faktiskt vilja ha allt på jobbet. Stilrent och fint.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg