Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Söndagsbilden

Sondagsbilden-vecka-3-1

Söndag. Vi har fallit tillbaka i julslappheten känns det som. Det är Rydbergs-vinter ute. Det är så kallt att katterna knappt vill sätta tassarna ute. Inte ens för en liten pudra-nosen-runda. De gosiga grå tassarna som luktar mossa och skog, trots vinter.

Fler söndagsbilder finns här.

  Sondagsbilden-vecka-3-2

Kommentarer

 1. Åh, såna tassar vill man ju bara gosa med. Jag minns så väl vår fina vovves tassar, de doftade alltid knäckebröd, hur mysigt som helst.

  SvaraRadera
 2. vackra bilden vännen!!
  Så fina.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilka söta tassar! Jag ska faktiskt gå och allergitesta mig om ett par veckor....jag hade gärna haft sådana där tassar som smugit omkring här hemma. Men jag tror tyvärr det blir negativt besked....men då vet jag åtminstone!
  KRAM!

  SvaraRadera
 4. God morgon,
  Du har en liten överraskning hos mig! :)
  Kram!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg