Odla brysselkål i pallkrage
De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra. Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...
Gudars så gott!
SvaraRaderaHeja lillasyster och hennes kommentarer, hon är för go´!
I frågade efter sådana förra veckan, men då kände jag att jag får åtminstone äta upp Aladdinasken innan jag hugger in på nästa onyttiga högtidssnask. Fast å andra sidan så är ju den chokladasken slut nu...
Kram
Eller mixa sista Aladdin-bitarna med mandelmassan.... jag menar, så att det blir en mjuk övergång mellan högtiderna. ;)
RaderaDetta är verkligen inte min favorit, fastlagsbullar alltså, tack och lov. Kan denna "högtid" komma mer olägligt med alla löften på det nya året?!? Det som lockar mest är jordgubbar och rabarber, fast utan mandelmassa då. :) Kram
SvaraRaderaDet är nog bra egentligen att inte gilla dem för mycket.... Är det inte egentligen kring påsk man "ska" äta dem?!
RaderaÅhh, gott gott gott! Älskar fastlagsbullar! Har sett dem ett tag nu på vårt lilla bageri och de gör världens bästa....har hittills lyckats hålla mig men jag vet att jag kommer trilla dit. Snart!
SvaraRaderaKram!