Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Decemberljus

Ljus-dec-2
Idag känns det som om ljuset inte hittar helt fram till vår nordiska vrå. Lamporna är tända. Och det snöar faktiskt. De senaste dagarna har dessvärre töat bort. Barnen tog med pulkorna till skolan ändå: det KAN snöa.

Ljus-dec-4
Fina lilla lyktan från Tine K som ger ett så behagligt sken.


Ljus-dec-1
Istället för fotoalbum: en ram med best-of-resan-bilder. Den här med bilder från förra årets novemberlovstur till Tromsö. Där var det banne mig ännu mörkare.


Ljus-dec-3'
Ljus i huset. Gillar stjärnlampan. Den är ett Ellosfynd för några tior för några år sen. Ljusstakarna är loppis.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg