Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Snabbare än snabb: kappan

I förra inlägget skrev jag att jag funderade på att köpa en kappa från Esprit. Nu slutade jag fundera när ett mail från HM damp ned i mailboxen. Undrar om de mäter tiden från att mailet skickats tills dess att köp-knappen trycks in. Jag tror jag är på topplistan. Men det är bättre att handla på rea om man vet vad man vill ha än att shoppa planlöst, bara-för-att. Eller hur medshoppingsyster?


Kappa

Precis som jag tänkte mig: svart, enkel, rak och stilren.
Halva priset och lite tretton-noll-fyra på det.

Så ska jag kanske byta till guldknappar istället? Eller finns det stora kopparknappar kanske?

Kommentarer

 1. Hurra vad bra! Det gäller och vara snabb för att fynda. :) Jag röstar för guldknappar. Kram

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Jag fick mail idag om bloggträffen. Jag har dock avanmält mig. Kanske hamnade mitt mail i spam-korgen igen?

  Skriver här oxå, så att infon förhoppningvis kommer fram!

  Ha det så kul på speeddaten! Hoppas på fler bloggträffar snart :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag lät ditt namn stå kvar men det står att du inte kommer. Tänkte att du kanske vill se de andra bloggarna med: vi "locals" i Skåne. :)

   Radera
  2. Aha :-D Tittade bara i ajfånen, så jag såg inte det! Blev rädd att mitt mail kommit bort ;-) Jättebra, vill gärna se de andra bloggarna :-)

   TACK!

   Radera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg