Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Shapes of Stockholm

Shapes-of-Stockholm-1 Får man fresta med ett tryck av Stockholm? En oslipad diamant med bilder av juvelen i den svenska kronan: Stockholm. Och min (och alla andras) grafiska favorit: triangeln.

Finns på bästa hyllplats Caro-lines-butiken.


Kommentarer

  1. Ahhh de va därför ni va i Stockholm... Du sakande ett hus :) nä skojade bara Hahaha låter som lyxtid att bara kunna dra iväg sådär med ett barn! Härlig :) ser fram emot söndag, ska bli skoj!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg