Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Porslin, armband och lite halsont

Moodboard-20121015

Melissa Horn. Latte som blir kall. En liten tös med halsfluss. Som är så pigg att sköterskan nästan inte tyckte det var lönt att ta halsprov: hon är ju frisk. Men se, dessa baciller rår inte på hennes glada humör. Hennes röst lät som Lill-Babs tyckte pappan hennes. Kan faktiskt hålla med.

Därav smoothien i mitten av bilden. Gör inte ont att svälja Vi hoppas ju att inte bli smittade. Speciellt eftersom det står en mor-och-son-weekend på helgens schema.

Det vita fatet är "loppat". Vitt och guld. Sju kronor. Jag prutade tre, för jag hade inte mer mynt.

Armbanden kommer i shoppen snart: ska bara ta bra bilder i dagsljus. Den varan börjar det bli ont om i dessa tider. De är fina. Bruna träpärlor med en vit och blå porslinsberlock eller - pärla eller vad det kan tänkas kallas.

Kommentarer

 1. Du kan ju få vad som helst att se bra ut på bild! Och en bra story där till. :) Bra där med flexibilitet i träningen, det kommer man långt med. Jag har redan flyttat rund i min planering. :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Nellie. Tycker om dessa bilder med "uppradade" föremål. Och så är det lätt och roligt att göra själv.

   Var på gymmet idag. Veckans enda...

   Radera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg