Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Bloggträffen

Det var allt lite pirrigt igår innan vi träffats och hälsat på alla som kom. Man ser på något sätt på folk som inte riktigt vet vem de ska träffa.

Vi fikade. Sen satte vi igång med alla-pratar-med-alla-fem-minuter-var. En fick ta tiden och inte prata. Så snabbt fem minuter gick!

Det kändes bra att prata med andra med samma intresse och engagemang för bloggvärlden. Att prata med likasinnade. Utbyta idéer. Få inspiration. Det blir fler träffar! Så kul att träffa människan bakom bloggen.

Bild av kameran från kameran, har inte hunnit föra över bilderna till datorn innan vi styrde kosan till Göteborg i morse!

Kommentarer

 1. Det låter som en härligt bloggträff!
  Att få gratis inspiration och idéer är aldrig fel.

  SvaraRadera
 2. Ja visst var det kul och mysigt. Snart nog ses vi väl igen.

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Ja men visst var det kul att ses. Så många fina tjejer som gav så mycket på så kort tid. Man vill ju bara ha mer!

  SvaraRadera
 4. Tack för trevligt arrangemang! Visst var det ett tecken på att vi hade mycket att prata om när det inte fotograferades så mycket? Ovanligt bland bloggerskor. :-) Eller var det så att det gjordes, men jag inte märkte det?

  Ha det gott, hoppas vi ses snart igen!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg