Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Trevlig helg med Eiffeltornet

TrevligHleg-1236

Då är det efterlängtad fredag och äntligen dags för sovmorgon imorgon! Har märkt att jag har en liten hang-up på Eiffeltornet just nu, eller vad tror ni? Ringen är ny för dagen, gillar den grå tonen tillsammans med guld(färgen).

Kan ni ha en trevlig helg kära bloggläsare? Det tänkte jag ha, med denna bönan och denna och en hel massa till hos denna bönan. Och trycket - La Tour Eiffel - är den senaste nyheten i webbshoppen.

LaTourEiffel

Kommentarer

 1. Så söt topp och halsbandet till.

  // Tess.

  SvaraRadera
 2. Vilken snygg bild du skapat av Eiffeltornet!
  Och vad mycket fint du har i shopen, kollade precis runt. Så duktig du är-så imponerad! :-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Nu är jag här igen, ville bara säga att du fått en utmärkelse på min blogg idag!
  Kram Johanna

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg