Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Inredning till hösten

matte-stephens-new-york-at-night

Jag fortsätter att längta efter nya "objekt" till hemmet. Småförändring som välkomnar hösten. Ett grafiskt blad New York at night av Matte Stephens. Trycker gilla. Och längtar lite över Atlanten.

Tittade in hos Wohnzimmer som fixat fin webbshop sen jag tittade in där senast. Det är nog jag som inte varit där på länge. Fullt med mönster, färg och inspiration. Så mycket att den här i sammanhanget rätt modesta byrån får representera webbshoppen.

Bänken frestade mig i morse med att bli hemklickad via Dalanis nyhetsbrev. Vill gärna ha den. I nya huset. Dumt att köpa redan. Eller?

Byra-bank

Kommentarer

  1. Hittade fina illustrationer idag, du kanske redan sett dem..? www.smäm.se

    SvaraRadera
  2. Åh, bänken är ju helt underbar! En sådan vill jag ha i vår hall. Måste genast in och kika på hemsidan.

    Kram, kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg