Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Lyx

Bilden representerar lyx för mig. En badrufsig chipsätande son i knäet. Vi kollar på utsikten. Lite, bara lite, billigt vitt vin från Minimarket, i ett plastglas och lite chips. Tid att bara vara.

Kommentarer

 1. Att bara vara - det bästa som finns!
  Ni ser ut att ha en underbar semester och ni föder reslusttankar inför vår nästa sommar.

  SvaraRadera
 2. Så härligt ni verkar ha det! Chips och vin på terassen är verkligen semesterresa för oss! kram Ida

  SvaraRadera
 3. Underbara underbara Italy, sköna ledighet, ljuva sommar, barn som vill vara nära och man har har mycket tid som helst i världen... Bättre än så blir det inte.
  Ni verkar ha det alldeles underbart! Kram

  SvaraRadera
 4. Å vilken resa ni gör! En sådan pratar vi också om. Fina bilder och reflektioner. Vill se mer!
  Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg