Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Små speglar

Speglar

Små fat från finskåpet som numera kan hängas på väggen. Lagom att måla läppstift på morgonen i. Lagom stora. Så himla lagom. Men väldigt fina. Så fina tycker jag att jag kanske tar bort dem från webbshoppen och behåller dem själv. Nä, det vore dumt, det är roligare att dela med sig av det man gillar.

Kommentarer

 1. Jättesöta! Älskar fotot. Hur löste du upphängningen? Kram

  SvaraRadera
 2. Jag klurade länge på de, funderade på att klistra längsmed kanten, men till slut blev det tavelkrokar. De ska hålla upp till två kilo. Kolla sista bilden här:

  http://shop.textalk.se/se/article.php?id=15328&art=12228940#imageswitcher-5

  (Och fatet, hihi).
  Kram

  SvaraRadera
 3. Såå söta! Mycket fiffig ide! :) Kram /Nellie

  SvaraRadera
 4. Hej!!
  Dom är fantastiskt fina!!
  Jag vill ha den med musselmalet mönster!
  Kommer det nya i web-shopen??

  Kram!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg