Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Nytt tryck!

TheSun

Får jag presentera "The Sun 2.0"? En uppdaterad version av The sun is always shining. Solen skiner alltid, bakom molnen. Med det i minnet blir allt lättare.

Det trycks på ett papper som heter Scandia 2000 och väger 300 gram på nåt sätt. Och? Om man istället säger att pappret ger en skön tjock känsla av kvalitet och att det känns exklusivt, så är det en bättre beskrivning!

In the shop, the shop.

Kommentarer

  1. Åååh så fantastiskt fint! Jag vill haaa! Måste spara pengar och gå lös i din shop. :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg