Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Yellow city

Yellow-city

Ljusa sommarkvällar. Då får bloggen vila lite märker jag. Vi åkte ned till piren och håvade. När man fiskar med mamma är det utan krok.

Här har vi en av majnyheterna i webbshoppen: Yellow City. Den pryder en av tavellisterna hemma hos oss nu. De två små är Falsterbokanalen, den gamla som jag cyklat över så många gånger till och från skolan. En gammal krigsbro från andra världskriget. Den andra är en av mina tidiga skapelser, Eiffeltornet.

Yellow-city-1

Kommentarer

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg