Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Utsikt 2.0

MolnMolnetMoln
Det här är utsikten från mitt jobbefönster. Ibland är det skönt att få piffa till verkligheten lite. Inte för att jag behöver extra piff just nu, det händer nog med saker just nu tycker jag. Mest bra frid-och-fröjd-saker. Men ändå. Ok, jag har ingen annan förklaring än att det kliade lite i redigeringsfingrarna bara!
MolnMolnet Molnet-1

Kommentarer

 1. Tänk vad man kan göra i Photoshop. :) Inte jag då men du. :) Kram /Nellie

  SvaraRadera
 2. Har varit här flera gånger och kikat så nu är det väl dags att ge sej tillkänna! Hittar så mycket fint härinne, vad duktig du är! Och på tal om vad du skrev i ett annat inlägg, jag har också tänkt "vad fick hon DET ifrån?" när jag läser alla fina tryck du gör. Imponerande!
  Ha en fin helg,
  Johanna

  SvaraRadera
 3. Ja, ibland blir man nästan frustrerad över allt man skulle kunna göra i Photoshop men inte hinner med, Nellie!

  Välkommen hit Johanna! Tack, vad glad jag blir. Jag tror du tänker på kreativitetsinlägget. Det var "skönt " att få en beskrivning på hur det funkar!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg