Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Hundkex

Hundkex

Det är nåt visst med dessa blommor, speciellt i motljus och bara konturerna av dem. Hundkex. Här en bukett som min dotter plockat.

 Mitt i min fotosession med blomman, kom farbror Filip och satte sig mitt i blickfånget. 
Kommer jag med?

  Hundkex-och-katt

Kommentarer

  1. Åh vilken vacker bild! De är riktiga linslusar-katter! Tänkte nyss att jag måste ut och knipa några hundkex imorgon, de är så enkla och vackra. Kram! (och grattis till objektivet-bra intiativ-blir säkert kul!)

    SvaraRadera
  2. Rakt i maggropen!
    Så fint. Gillar hundkex-blomster.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg