Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Förvår och vanlig vår

Varsol
Jag gillar inte den där första våren. Det är för ljust och man har fel kläder på sig vad man än har på sig och känner sig obekväm. Nu börjar den där förvåren övergå i vanlig vår och jag mår bättre. Det är kanske just i den fasen som man drabbas av vårdepression, innan livet sätter igång igen efter dvalan under vintern.

Lite terapeutiska vårbilder från Malmö idag. Ett Malmö där alla går i färgglada och randiga Lindex-kläder. Inklusive mig själv.
Dorrdetalj Maskros

Kommentarer

 1. Helt sjukt fina bilder! Vårkänslan har du verkligen fångat ;)
  Jag driver en blogg som främst handlar om min kärlek till orden och konstens värld. Kort sagt, jag älskar att läsa, skriva, måla och teckna.
  Kika gärna in på min blogg, du är välkommen <3

  SvaraRadera
 2. Jag har aldrig hört talas om vårdeprition =/ men denna marsperiod är iof en fas mellan vinter& vår med inslag av höst..

  snygg stil på bilderna!

  (Vill tipsa om en tävling där jalottar ut 300kr presentkort från belysningsdesign =)
  http://shapeful.vimedbarn.se/vinn-ett-presentkort-fran-belysningsdesign/ )

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg