Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Tre ljusstakar

Ljusstakar
News från Caro-lines, den här gången via Signerat.se. En trave vackra kaffekoppar avslutade med en ljusstake på toppen. Kopparna är i vitt porslin med blått och rosa samt guldiga detaljer. Hemtrevligt och modernt återvunnet värre. Och så var de bara två. Den tredje ska skickas norrut imorgon, varthän i Sverige det kan vara är inte så lätt att lista ut, med tanke på att så gott som alla bor norr om mej.

Kommentarer

 1. Taget! Den vänstra klickade jag just hem :) Köpte en (svindyr) på Lammhult i våras men den gick i kras innan jul så gissa om jag blev glad när jag såg dessa. Tack fina Caroline!

  SvaraRadera
 2. Tack snälla Jessika! Jag såg dem där också i somras och tänkte att det där kan jag göra bättre, för deras ljushållare verkade instabil. :) Mailar dig också.


  Thanks DE!

  SvaraRadera
 3. De är riktigt, riktigt fina Caroline! :-)

  SvaraRadera
 4. Jag gillar verkligen denna trenden så fortfarande håller i sig. Miljötänk i högsta grad! Supersnyggt fotograferat också! :) Kram /Nellie

  SvaraRadera
 5. Kikar in på din blogg och gillar den starkt! Vilka superfina ljusstakar du gjort. Vilken inspiration!

  //Isaks mamma

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg