Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Tack Emma, tack töser!

Emmas-bloggevent

Festen är över, Emmas bloggkalas. Men åh vad kul det var! Jag sa till min granne att nu har jag ont i kinderna. Det brukar jag få när jag skrattat mycket. Inte för mycket, för det går inte. Kul att läsa i veckan om vem som varit där. Man ser ju inte på folk vilken blogg som hör till vem! De flesta bloggare är ju faktiskt rätt anonyma, tro det eller ej. Det är ens intressen som "outas" på nätet. Inte ens egna privata sfär så mycket, om man är inredningsbloggare (och inte 16-årig modebloggare).

För er som var på eventet, så ser ni säkert vad det är på bilden. Om ni inte gör det och för alla andra, så är det Böddis jacka och en Limhamnsbomb. Tackar min skapare att jag har möjligheten att köra inom Limhamn på vägen hem! Som sagt, så var det verkligen kul att träffa alla.

Kommentarer

  1. Fantastisk sammanfattning. Böddijacka och bomb. Haha.

    SvaraRadera
  2. Hej! Ja vilken tillställning! Fantastiskt! Men så himla synd att vi inte hittade varandra.

    kram :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg