Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

As seen on tv

As-seen-on-tv

Jag köpte en påse lakrits-sneda-fyrkanter bara för att påsen var så snygg. Den hade sånt här mönster. Och goda var de. Allra helst om man stoppad sex-sju stycken i munnen på en gång. Visste ni att lakrits hämmar testosteronbildning? Jag vet (sen nyligen).

Kommentarer

  1. Nu fick jag plötsligt lakrits-sug! Precis som du trycker jag in massor i munnen på en gång - gott, men påsen tar slut alldeles för fort!

    Tack snälla för tidningen, roligt att se!

    SvaraRadera
  2. Vilka fina tryck du gör! Du är väldigt duktig och väldigt instpirerande!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg