Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Inspiration

Inspiration

Jag behövde lite inspiration, så jag gjorde mig ett collage. Blev jag inspirerad? Jo. Jag kända att jag ska ta lite produktbilder nu.

Besticken hör till vår andra uppsättning bestick. Bra att ha många. Om man är många. Eller om många är i diskmaskinen. Jag har ropat hem dem från Tradera. De är i silver och alla är märkta med ett "P". Jag funderade ett tag på vad P:et kunde stå för. Nu står det för party. Och besticken används till vardags också.

Fjädrarna ligger i säkert förvar i en låda från instinksfulla katter som tror de lagt ned ett byte med en sån i munnen. Några av dem ingår i den här tavlan.

Lite drivved. Lite snöre kvar.

Knappar i en skål av mjölkglas. Knapparna har jag till armband gjorda av fina band och återanvända sidentyger som snart kommer i webbshoppen.

11:an får symbolisera förkylningstider.... och är hittat på stranden vid några båtar. Ingen aning om vad den hör till. Ett nät och tio andra? Båtplats elva?

Längst ned till höger en liiiten pelargon. Den har just fått flytta in. De sticklingar som togs samtidigt och vuxit inne under hösten är långa och gängliga. Den här kompakt och fin.

Kommentarer

  1. I fredags fick "ditt" armband i grå trikå följa med på fest med Anton Corbijn. Bara så du vet! :-D

    SvaraRadera
  2. Oh! Trevligt att du tar ut det på sådana trevligheter!

    SvaraRadera
  3. vilken fin inspirationsblogg, är alltid kul att läsa och se vad andra blir inspirerade av :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg