Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Dags för egentidstimmen

Feel-good-kaffe

Om man skulle gå och ta och sätta sig och ta en kaffe på lunchen och fundera på lite typsnitt, kameravinklar, upplägg och sånt trevligt.

Fina espressotillplattare från Café Solde i Malmö. jag tjyvlyssnade. Som jag brukar... En tjej hade blivit uppsagd. Hon skulle åka till japanska landsbygden ett tag. Intressant att lyssna. vem det var? Vet jag inte. Oviktigt. Inspiration.

Kommentarer

 1. INspiration finns överallt! Jag börjar så sakta närma mig världen utanför bebisbubblan, ville bara titta in och se hur du har det. Bra verkar det som :) Kram /Nellie

  SvaraRadera
 2. Åh, stanna kvar i bebisbubblan, det finns inget mysigare!
  Kram tillbaka!

  SvaraRadera
 3. hej hopp!

  Vad kul att vi ska ses på Lördag!
  Men på tal om ngt helt annat.. eller helt annat är det väl inte.. men jag bor i Kristianstad, kommer ner redan på Fredag med Lotta som har MINDECOR, fika stället cafe' Solde.. är det ett tips? ligger vart? Och om vi ska äta på kvällen..? jag fick tips om Bastard.. fler ställen?
  Tack på förhand.

  Maila gärna :)

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Hej Lady-G, Bastard är definitivt ett bra tips! Fika på Solde är bra, men det är mer kaffe än fika, att rekommendera annars är på Noir bakom Lilla Torg eller Barista på gågatan och dessutom närmare om ni ska på på "blogghotellet". Jag tror de hänger ihop på nåt sätt (Noir och Bastard), för de har samma sorts vattenglas! Ses den 11:e!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg